Tenkiu..Klik2 My Hearbeat Yaa :)

Jom Register Heartbeat.Tenkiu..Klik2 My Hearbeat Yaa :)

Friday, December 30, 2011

Hadiah Perfume Paco Rabbane Dari Lisa Malaysia

As Salam,

beriye la hari ni sweetmama nak marathon n3 hadiah, sekali td tgh2 sedap2 wat n3, bos panggil daa, ada report yg kena diselesaikan, 6 ptg baru kuar dr bilik bos.., sempat lg nak  abiskankan 1 n3 ni jerk pun sblm en suami jemput balik jam 7.00ptg ni..hehehe

Ini Hadiah Perfume Paco Rabbane yg sweetmama menang dari Like Page FB Majalah Lisa Malaysia. Sweetmama antara 50 org yg bertuah memenangi Perfume Paco Rabbane bernilai RM200++

n3 Kemenangan - DISINI

hadiah ni sweetmama ambil sendiri di Pejabat Lisa Malaysia masa kami OTW pergi Cuti2 Akhir Tahun di Cameron Highland (12/12/2011)


Sweetmama dapat Perfume Paco Rabbane Black X'S For Her..

Mulanya sweetmama igtkan dapat perfume Paco Rabbane 1 Million For Him sbb masa joint contest Lisa Malaysia kat FB tu dia tunjuk gmbar perfume 1 Million so sweetmama mmg bercita2 nak hadiahkan untuk en suami, sekali dapat for her ..xde rezeki untuk papa tp rezeki untuk mama la nmpknye..Walaupun x dpt Perfume Idaman tp sweetmama tetap happy dapat hadiah perfume Paco Rabbane Black X'S ni..^_^..Original tuu..



Dah Redeem RM10 Voucher Starbucks

As Salam,

Marathon menghapdet hadiah2 yg dah diterima dan ditebus..hehehe

N3 Kemenangan - DISINI

RM10 Voucher Starbucks ni dah pun sweetmama redeem pada awal bulan Dec hari tu (4 Dec 2011) di Starbucks Alamanda. 

Sweetmama beli Mocha Frappucino (our feberet)
RM14.85 - RM10 Voucher = sweetmama kena tambah RM 4.85 jerk

hepp..adik ngendeng2 mama nye mocha starbucks..
Zaquan x suka pun, jd puas ler mama & papa minum berdua..hehehe..



Hadiah Menang Kuiz

As Salam,

Ini pulak hadiah menang jawab kuiz di blog amiey lee
N3 kemenangan - Disini
Hadiahnya Keychain Johor. 
Terima Kasih amiey.
eija mmg pengumpul keychain tegar pun..
 cuma sejak opis dah 5s ni xleh nak letak key-chain kat opis lg dah...
kena la cari board letak key-chain kat umah pulak ..ehhehe


Kemenangan Contest FB ~ Disember/Penutup 2011

As Salam,

Saje simpan untuk kenangan, dah lama nak update tp x terupdate2..Alhamdullillah ada rezeki sweetmama menang contest di FB lg. Tgh addict contest FB skrg ni..Moga ada rezeki/bertambah rezeki lagi thn hadapan..hehehe..^_~..

Ini antara kemenangan sweetmama di bulan Dis. Kiranya penutup tahun 2011. Sedar x sedar 4 hari jerk lagi kita dh nak masuk thn baru.

1) Lucky Winner For 2nd Round of MadnessDeal Delifrance Lucky Draw


Hadiahnya - 2 Vouchers Delifrance ( Croissant with Vanilla Ice)
Yummy2..Sweetmama dah redeem (Cuti Hari Krismas) di Mid Valley

2) Share & Menang Page Club Mode


Hadiahnya - Handbag dari Club Mode (Rosie Colour Hazelnut Bernilai RM109)


Dah dapat pun Handbag nye:-
Memang puas hati Beg ni multi purpose -boleh sling & besar

3) Lucky Draw Like Page One.Mobile.com.my

Hadiahnya:  20% Diskaun Voucher On Mobile Accessories
Yang ini rasa nye conpom x dapat redeem, Papa mesti malas nak g Sunway Pyramid semata2 nak redeem 20%nyer diskaun..huhu..(Expired lambat lg: Feb 2012)


4) Like Page JobsCentral Malaysia

Hadiahnya 'Super Teddy'
Teddy nya masih belum diterima..

Syukur alhamdullillah atas kurniaannya, bukan bertujuan untuk menunjuk2, hanya untuk kepuasan dan kenangan diri sendiri..


Menang Teka2 Lagi & Hadiahnya Sudah pun Diterima

As Salam,

Adeii..knape susah sgt nak update blog ni ek..n3 sumenya dh berkurun baru sibuk2 nak update..dah nak habis thn pun..tp n3 tertunggak byk giless..xpe la layankan jerkla kan..

ni sweetmama menang teka2 lagi, kali ni di Blog eT . Walupun bukanlah peneka tepat cuma yang paling hampir jerk, tetap dapat hadiah..terima kasih eT.

Ini hadiahnya..byk pulak hadiah dapat tu - Sabun dgn Fridge Magnet..
suka2..bertambah koleksi FM..^_^..



Monday, December 5, 2011

"Last G.A 2011 ~ Cayang-Cayang"

Klik Banner Untuk Joint

Due Date: 27 Dec 2011

Ini Gambar yang sweetmama pertaruhkan

Ummmmaaaaahhh..Abg Cayang Adik

Nama Anak: Muhammad Khair Zaquan(3thn 5 bln) dan Muhammad Khair Ziqry (6 bulan)

Thursday, December 1, 2011

Pemenang Giveaway Like Pic Ziqry

As Salam,

Sweetmama janji nak umumkan pemenang Giveaway Like Pic Ziqry hari ni kan. Maaf lewat umumkan pemenang hari ni. Dah lewat petang baru sempat update. 

Hari ni agak bz, pagi sweetmama g klinik - appointment check-up Zaquan, sampai opis kol 11 pagi, pastu tolong2 wat keje membungkus hamper untuk family day opis Sabtu ni. Pukul 3 ptg ada taklimat ttg family day pulak..tp xpe sempat jugak sweetmama minta tolong my friend Mama Tun Nur Safiya cabutkan undi.

Ini dia tukang cabut undi..Tenkiu my friend Mama Tun Nur Safiya 
Senang minta tolong kawan..no bias, pemilihan pemenang mmg telus tau....Siapakah 3  yang bertuah agaknye..

Ini dia 3 orang pemenang yang bertuah :-
1. Darling Ninie
2. Tinggi Melangit
3. fieda salleh
Pemenang akan menerima RM15 setiap seorang
Kepada pemenang bertuah,  sila berikan nama penuh, no akaun bank dan no telefon di komen box n3 ni ye..details kat komen box ni sweetmama xkan publish..

Tahniah kepada pemenang bertuah dan kepada yang x terpilih tu, jangan kecik hati ye..^_^..



Wednesday, November 30, 2011

Berjinak2 Dengan Contest FB & Menang Contest FB

As Salam

Sweetmama baru jerk berjinak2 dgn Contest FB ni..
lagipun senang jerk just like n shared
Alhamdullillah ada gak tersangkut ..
tp x boleh nak lawan Cute MuM yg sememangnya sgt lucky ..^_^..

Sekarang ni mana ada sweetmama update status sgt kat FB tu..
Update Iklan/tag2 Contest jerk la kejenye..huhu
tambah pulak tgh addict dgn game contest
main games jerkla kalau ada masa terluang..
selalu kena perli ngan en suami bab games contest ni sbb bila tgk leaderboard games tu..giless jauh sweetmama tercicir..
tp itula mcm sweetmama pernah cakap, sbb sekali dh terjebak..kena la teruskan..

Sweetmama baru dua kali jerk pun menang contest di FB ni..hehehe..

1st..Sweetmama menang Contest like Funtora


ini hadiahnya ..Voucher Starbucks RM10..
baru terima minggu lepas..24 Nov 2011
lambat lagi tamat tempoh voucher ni..sampai 2013
ingat nak guna time jalan2 cuti awal muharam aritu
tp terlupa bawak pulak...huhu

Keduanya, Sweetmama salah seorang pemenang bertuah sbb like page Lisa Malaysia


Hadiahnya best..perfume Paco Rabbane bernilai RM200++
tapi sweetmama x collect lagi, 
Hari Sabtu lepas sweetmama dh pegi, ingatkan opis dia buka rupanya waktu operasinya time opis hours jerk,
lgpun silap sweetmama gak..last minute email, hari jumaat petang email tanya waktu boleh collect hadiah, hari selasa baru dapat balasan..yg team lisa x bekerja pada hari Sabtu dan Ahad.

Sib baik en suami sudi nak tolong, tenkiu papa. Dia minta tolong kat kawan opis dia yg g KL tolong amikkan sbb boleh hantar wakil amikkan..., tp td en suami call hari ni xdpt nak amik maybe esok, esok pun esokla jnji x burn jerk hadiahnya. Lagipun hadiah Perfume tu sweetmama mmg niat nak bg kat en. suami, kebetulan en suami mmg pakai perfume Paco Rabbane jugak..n Paco Rabbane dia pun dh abis..rezeki dia la...hehehe


Menang Kuiz/Teka-Teki di Blog MamaZakwan & Amiey Lee

As Salam,

Sekarang ni tenggelam timbul tenggelam timbul sweetmama update blog kan..bz ler..baru jerk selesai last audit..so hopefully after this dapatla sweetmama update blog secara konsisten sbb bulan December ni bulan rehat..xde kuar audit..

memandangkan tgh ada masa ni..sweetmama nak update 2 kemenangan sweetmama jawab kuiz/teka-teki di blog. Alhamdullillah masih ada rezeki nak menang walaupun mood nak joint conway di blog ala2 suam2 kuku. kedua2nya sweetmama menang untuk bulan November.






Tuesday, November 29, 2011

Senarai Peserta Giveaway Like Pic Ziqry

As Salam,

Contest untuk meraih undi dah pun berakhir..susah betul nak meraih undian ni kan, walaupun x ramai yg joint tp sweetmama tetap berpuas hati..jnji usaha tu ada..
Terima kasih kepada semua yang sudi joint Giveaway Like Pic Ziqry
lebih2 lagi kepada mereka yg like guna byk akaun fb..^_^..

Sila check nama kawan2 kat sini..
takut ada yg sweetmama terlepas pandang
insyaalllah hari Khamis (1 Dec 2011) sweetmama cabut undi dan umumkan pemenang nye sekali.

Senarai nama peserta berdasarkan Id FB dan yang tinggalkan komen di n3  Giveaway Like Pic Ziqry

1. Fadzilah Kamarudin
2. Fai Ercheart
3. Lela Lelord
4. Mas Ibrahim
5. Siti Nur Syuhada Salleh
6. Joel Leslie
7. Nik Nasya Nabiella
8. Ana Lyana
9. Along Nida
10. cherosliza chemat
11. Nisa Basid
12. Muhammad Baihaqi Osman Jailani
13. Ikhwan basid
14. Fasihah Abd Basid
15. Jie Najibah
16. Kak Yang
17. mohd izad
18. zaikulim
19. ainie yusof
20. Golden Rose
21. Norzie hany
22. Mizz Ayung
23. are liya
24. tinggi melangit
25. mohd haniff omar
26. zues outlet
27. Juanna
28. Pendita Ako
29. Pn. Mimi
30. Azura Aziz
31. fieda salleh
32. norshida hazis
33. Asyraf Rafli
34. noor fatin
35. fatin vavavoom
36. Darling Ninie
37. Qysara Qayryna
38. qard awie
39. sofiah baharom
40. azwa muslimah
41. ina sepi
42. Nurul Dania
43. Nor Myra



Monday, November 14, 2011

Giveaway Jom Like Pic Ziqry@ Baby Hippo Contest,Babymanja Fans Club

As Salam

Sweetmama berbesar hati untuk adakan 
Giveaway berbentuk Lucky Draw
Hanya LIKE Pic my son :- Muhammad Khair Ziqry di Page Babymanja Fans Club
tapi jika nak buat n3..sweetmama mengalu2kan..^_^..
Sweetmama mencari 3 pemenang bertuah 
Hadiahnya berupa RM15 Cash untuk setiap 3 org pemenang bertuah

berikut adalah cara2 untuk like:-


1st : like page Babymanja Fans Club



 
Ini pic Ziqry yg sweetmama pertaruhkan:-


Jasa baik anda tolong undi sgt dihargai..Terima Kasih ♥

Jom joint : tinggalkan ID FB kawan2 di komen box sweetmama 
Klik link dibawah ye:-
          

Thursday, October 20, 2011

Monday, October 10, 2011

"Angry Bird Keychain Giveaway By Lulu Caldina"


Klik Banner Untuk Joint

Due Date: 18 Oktober 2011

4 orang bertuah dicari dan pemenang dipilih berdasarkan random.org

hope me one of the lucky one..^_~..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Friday, October 7, 2011

Fantaghirolynn Giveaway

Klik Banner Untuk Joint

Due Date: 1 November 2011

Pemenang dipilih melalui cabutan bertuah
ini hadiah yang bakal dimenangi untuk pemenang bertuah:-

Hope me one of the lucky one..hehe..^_~..

Sunday, October 2, 2011

" First Lucky Draw Aten "


Klik Banner Untuk Joint

Due Date: 7 Oktober 2011

Sweetmama Tag : Mama Tun Nur Safiya




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

"1st GA dari Cik Kiah Ronggeng "

Klik Banner Untuk Joint

Due Date : 4 Okt 2011

Sweetmama Tag : anncha dan fazilzurakil

Contest Raya Sedondon


Klik Banner Untuk Joint

Due Date : 21 Oktober 2011

2 Rakan yang di Tag:

Gambar yang dipertaruhkan:-
Gambar My Family pada Hari Raya 2011 tema kaler Biru Turqoise

sebab apa pilih tema kaler ini:-
Biru Turqoise adalah salah satu kaler kegemaran sweetmama dan en. suami, kebetulan baju melayu en suami  mmg ada, baju melayu masa zaman dia bujang lagi, jadi sweetmama hanya beli baju readymade untuk sweetmama dan anak2 untuk sama2 sedondon pada pagi syawal 2011. Tema kaler sedondon kami sebelum ni purple, coklat dan pink purple.

Sunday, July 17, 2011

Masih Ada Rezeki Untuk Menang GA | Salah Seorang Pemenang SHERA 1st Giveaway

As Salam,

Alhamdullillah..masih ada rezeki untuk menang GA..Sweetmama salah seorang pemenang bertuah SHERA 1st Giveaway dimana sweetmama merupakan 3 pemenang yg kedua dan hadiahnya berupa RM5 topup

 
Terima kasih Shera..^_^..
 
Full Result




Sunday, July 3, 2011

Bertuah Lagi di Blog Amiey Lee|Salah Seorang Pemenang GA Ashraf Sudah 1 Tahun

As Salam,

Alhamdullillah..bertuah lagi di blog amiey lee..
sebelum ni pernah 2 kali bertuah di blog amiey lee :-

kali ni salah seorang pemenang bertuah GA Ashraf Sudah 1 Tahun
yeay..no.35 tu adalah nama eija zaquan @ sweetmama




Tenkiu Amiey  ^_^





Pemenang Best Entry bg Giveaway Sweetmama 4th Anniversary

As Salam,

Pemenang Best Entry bg Giveaway Sweetmama 4th Anniversary jatuh kepada:-
*
*
*
*
*
*
*
Peserta No. 52

 Nida 

Pemenang akan menerima Tunai RM30.00

copy dr n3 k. nida:-





“Perumpamaan orang-orang beriman dalam kecintaan, kelembutan dan kasih sayang di antara mereka ibarat satu tubuh. Jika salah satu anggota sakit, maka seluruh anggota turut merasakannya dengan tetap berjaga dan demam.” Rasulullah s.a.w (Muslim & Ahmad)."


"Ya Allah,Kau panjangkanlah jodoh kami dan kau satukanlah kami dan kau berkatilah hubungan kami Ya Allah. Aku amat menyintainya. Hanya dia di dalam hatiku dulu kini dan selamanya. Aku memohon padamu Ya Allah. kau kabulkanlah doaku ini Ya Allah. Kau kabulkanlah Ya Allah..."


Ku iring doa ikhlas buatmu 
rahmat yang Esa dipohon selalu
terjalin cinta didalam kalbu
dari Tuhan memohon restu..

Agar rumahtangga mendapat berkat
perlu kesetiaan yang mengikat
perlu jujur dalam bersahabat
Insya Allah selamat dunia dan akhirat..
ameeeeen

Ya Rabbi...
Panjangkanlah Jodoh kami Ya Allah...
Panjangkanlah Jodoh kami Ya Allah...
Panjangkanlah Jodoh kami Ya Allah...
Satukanlah hati kami...
Sebagaimana kau satu kan Sulaiman a.s dan Zulaikha..
sebagaimana kau satu kan Muhammad SAW dan Siti Khadijah...

Akhir kata dari Nida di sini
Semoga jodoh berkekalan abadi
Dianugerahkan zuriat permata hati
Bahagia dan ceria sentiasa disisi..


Tahniah diucapkan kepada Pemenang
Memang terharu baca entry k.Nida ni
sebabnya penuh dengan doa dan pantun kebahagian
Amin..Amin Ya Rabbal Alamin..
Moga dimakbulkan doa ini buat kami..

Kami hanya merancang tuhan yang menentukan
Setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya

Sila tinggalkan nama, no. akaun bank & no tel di komen box ini
jangan risau maklumat peribadi anda tidak akan dipaparkan di komen box ini.

kepada yg tidak berjaya jgn berkecil hati ye..

p/s: sorry copy pic profile k.nida