Tenkiu..Klik2 My Hearbeat Yaa :)

Jom Register Heartbeat.Tenkiu..Klik2 My Hearbeat Yaa :)

Friday, December 30, 2011

Hadiah Perfume Paco Rabbane Dari Lisa Malaysia

As Salam,

beriye la hari ni sweetmama nak marathon n3 hadiah, sekali td tgh2 sedap2 wat n3, bos panggil daa, ada report yg kena diselesaikan, 6 ptg baru kuar dr bilik bos.., sempat lg nak  abiskankan 1 n3 ni jerk pun sblm en suami jemput balik jam 7.00ptg ni..hehehe

Ini Hadiah Perfume Paco Rabbane yg sweetmama menang dari Like Page FB Majalah Lisa Malaysia. Sweetmama antara 50 org yg bertuah memenangi Perfume Paco Rabbane bernilai RM200++

n3 Kemenangan - DISINI

hadiah ni sweetmama ambil sendiri di Pejabat Lisa Malaysia masa kami OTW pergi Cuti2 Akhir Tahun di Cameron Highland (12/12/2011)


Sweetmama dapat Perfume Paco Rabbane Black X'S For Her..

Mulanya sweetmama igtkan dapat perfume Paco Rabbane 1 Million For Him sbb masa joint contest Lisa Malaysia kat FB tu dia tunjuk gmbar perfume 1 Million so sweetmama mmg bercita2 nak hadiahkan untuk en suami, sekali dapat for her ..xde rezeki untuk papa tp rezeki untuk mama la nmpknye..Walaupun x dpt Perfume Idaman tp sweetmama tetap happy dapat hadiah perfume Paco Rabbane Black X'S ni..^_^..Original tuu..