Tenkiu..Klik2 My Hearbeat Yaa :)

Jom Register Heartbeat.Tenkiu..Klik2 My Hearbeat Yaa :)

Friday, May 6, 2011

" My Cute Little Diary 1st Anniversary Giveaway "

Klik Banner Untuk Joint

Due Date: 23 Mei 2011

sweetmama joint GA anjuran Cute MuM.
GA ni bersempena dengan 1st anniversary blog Cute MuM- ' my cute little diary'

Oleh itu..disini sweetmama nak  ucapkan tahniah kepada Cute Mum walaupun baru setahun blog cute mum ni dah semakin dikenali dan sekarang ni dah pun menjadi blogger tegar yang berjaya bahkan sekarang kalau org sebut pasal CGL..msti igt kat Cute MuM..sbb  dh jdk comper tegar sekarang ni..kemenangan pun dh byk betol hasil rajin contest montest ni..paling best w/pun baru setahun tp hasil BE Nuff pun memberangsangkan..tahniah sekali lagi..

sweetmama setakat ni pun tak terkejar nak joint sume CGL mcm cute mum..n berblog pun utk memori diri sndiri jerk..

ini pic my family

rasanya Cute MuM kenal sangat..
sbbnya sweetmama ni berkawin ngan satu2nya abg Cute MuM..hhehee..
mmpunyai seorang hero (my son..Zaquan)  yg boleh tahan perangainya..
Cute MuM pun kenal sgt dengan perangai anak buah dia sorang ni
skrg ni sedang menghitung hari menanti kelahiran  bakal adik Zaquan
mula berblog hasil dorongan opismate..
mula2 suka2..skrg dh addict..tp blom smpai ke tahap tegar kot..
sbb mood 'M' asik melanda jerk.

sejak bila mengikuti blog cute mum ni?
rasanye sejak ditubuhkan ..hehe
sbbnya kadang2 mmg interaksi alam maya ni lagi best n senang..
boleh ke bg alasan camtu..huhu
lagipun cute mum kan adik ipar sweetmama..harus la nak tau perkembangan family
saje joint GA ni sbg tanda sokongan kakak ipar kpd adik ipar ..hik3..
jgn mara ye yg lain2..lgpun konsep GA ni lucky draw..mane tau ade rezeki kan..:)





4 comments:

Cute MuM said...

tq sudi join..
memang best berinteraksi di alam maya..
sebab banyak cerita pasal family boleh tau..
semoga selamat melahirkan anak kedua yer..
kami tak sabar nak cerita pasal anak buah baru...
sayang zaquan..

EiJa ZaQuaN said...

heehee..welcome dear..
itula sedang menanti dan menanti..:))
anyaway thanks..
kami pun minta dipermudahkan dan selamat sumenya..AMIN

EZAN IDMA said...

salam sis

Untuk makluman , hadiah penyertaan Nama Baby contest akan dipos pda bulan 6 nanti. di harap dapat menghantar alamat, nama anda dan nama baby. ke iezanidris@yahoo.com.my , kalo dah hantar, abaikan pesanan ni :) maaf lambt :)

EiJa ZaQuaN said...

@EZAN IDMA : ok..roger, rasanya mmg dh hantar details awal2 lagi..hehehe..