Tenkiu..Klik2 My Hearbeat Yaa :)

Jom Register Heartbeat.Tenkiu..Klik2 My Hearbeat Yaa :)

Monday, June 18, 2012

Rezeki Menang Promosi Majalah Lagi :)


As Salam,

Alhamdullillah masih ada rezeki untuk menang contest majalah lagi. Kali ni mama menang Promosi Lisa/Syahirah dari Majalah Lisa (x pasti pulak edisi/keluaran bila). 

Alhamdulillah ini kali ke 3 menang promosi dari Majalah Lisa Malaysia dan kali pertama menang promosi dari Majalah Cosmo.

SMS diterima pada 1/6/2012, kena collect hadiah sebelum 22/6/2012, nasib baik my friends Mama Tun Nur Safiya sudi untuk tolong amikkan, kebetulan dia menang handbag promosi Majalah Lisa Edisi 11 keluaran 15 April 2012. Kami satu opis SMS masa promosi handbags ni & mmg mengidam nak menang handbags sbnrnya tp rezeki Mama Tun Nur Safiya untuk menang. Tahniah ye Mama Tun Nur Safiya & TQ sgt2 tolong amikkan hadiah i..:)


Inilah produk syahirah yang dimenangi..Produk Syahirah yg terdiri daripada Talkum Wangi, Losyen Tangan & Badan, Syahirah Body Spray, Minyak Wangi Syahirah, Minyak Zaitun, Deodorant Roll On , Compact Powder, Deodorant Stick dan 2 Lipstik. 

Sebagai hadiah pd my friends yg sudi amikkan hadiah ni Mama bg dia satu lipstik. 

Ini pulak mama menang promosi dari Majalah Cosmo - promosi Cosmo/B.Liv - produk penjagaan wajah. Terima SMS pada 8/9/2012, kena amik sebelum 20/6/2012..adeiii rasa mcm x berkesempatan jerk nak g amik hadiah ni, dh bgtau Papa minta tolong amikkan, tp tulah dekat Damansara Uptown, berat hati jerk Papa nak g amikkan..huk2..



P/S: Mama suka la bau minyak wangi syahirah ni, boleh tahan wangi bau dia :)


2 comments:

Masya said...

sukenya tengok eija selalu dapat hadiah²... ni yang nak beli jugak majalah lisa ni.. hahahahaha.. tibe²kan...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

@Masya: terima kasih :)
hehe, beli jerk la, lgpun murah jerk majalah lisa ni cuma RM3.90, sms jerk dgn kos RM1 satu sms..mane tau ada rezeki menang kan..
beli jgn x beli tau..:))