Tenkiu..Klik2 My Hearbeat Yaa :)

Jom Register Heartbeat.Tenkiu..Klik2 My Hearbeat Yaa :)

Thursday, December 30, 2010

MIAKIDIDDLES Year End Giveaway


Salam Sweetmama joint GA anjuran Miakididdles a.k.a Momma Mia

Ade 2 Kategori A & B

Dua2 Kategori Sweetmama Nak Try Luck..ehehe

KATEGORI A -  Penyusuan at Korea.

teka berapa jumlah storage bag EBM momma dapat sepanjang penyusuan @ Korea.


Wah..Byk Sungguh hasilnya..

Sweetmama Teka *23 bungkus @115oz *


KATEGORI B -  Aniversary kami.

Momma Mia telah pun menyambut Anniversary ke-3 beliau di Colmar Tropicale.
Pilih aktiviti yang korang rasa paling best masa beliau disana

Sweetmama mmg ade mengikuti kisah Anniversary Momma Mia ni. Seronok sgt tgk keluarga bahagia ni menyambut anniversary ke-3 di Colmar Tripicale bukan sahaja bersama suami tersayang tetapi bersama dua puteri beliau yg sangat comel..damia n dzakirah.

Aktiviti yang paling best sweetmama rasa adalah Sewa Kimono dan Berposing untuk Family Foto.. sweet sangat tgk mereka bergambar sakan dengan kimono..iye la bukan senang nak pakai saje2 kimono ni kan..memang tak rugi Momma Mia n Family berfoto shoot dengan pakaian kimono..

see..family foto momma mia

dan yang pasti aksi2 cute damia yg dh macam anak jepun tersesat ni

closing date: 
11.1.11 @ 11.11pm 

Jom Joint : KLIK SINI

2 comments:

Momma Mia said...

Hehe sweet entry Eija, thanks.
Maceh slalu singgah blog kami yer
Good Luck!!

EiJa ZaQuaN said...

hhehe..tenkiu..hope ade luck la..:))