Tenkiu..Klik2 My Hearbeat Yaa :)

Jom Register Heartbeat.Tenkiu..Klik2 My Hearbeat Yaa :)

Wednesday, February 9, 2011

mrs. zach's first give away


Klik Banner Untuk Joint

Due Date: 20 Feb 2011

"saya nak menang mrs zach's first give away kerana.....(tidak lebih 200 patah perkataan"

Pertama-tamanya mestilah nak menang sebab hadiahnya yang sangat best.. sesi fotografi secara percuma..unlimited shoots dengan 50 gambar terbaik, dapat lagi 2 keping gambar berukuran 8R beserta sebuah bingkai..wow..bestnya kalau sweetmama yang menang..

Sweetmama memang nak sangat berphotoshoot satu family ..
tak pernah lagi berphoto-photo shoot 
tengok hasilnya pun sangatla cantik..
dapatlah Sweetmama simpan kenangan photoshoot ni sekiranya Sweetmama menang.


Sapa nak Photoshoot Free
Jom la joint : KLIK SINI

Mana tau bertuah kan..^_~





2 comments:

mrs zach said...

ok. noted. dah bg kat juri penilai entry ni ;)

EiJa ZaQuaN said...

okey..tenkiu..:)