Tenkiu..Klik2 My Hearbeat Yaa :)

Jom Register Heartbeat.Tenkiu..Klik2 My Hearbeat Yaa :)

Monday, August 6, 2012

Menang & Hadiah!


As Salam,

Salam Nuzul Al -Quran. Byk benda nak update..tp minggu ni, minggu yg bz, dah mula dengan audit susulan. So layankan jerk N3 yg berkurun baru nak publish..huhu..

Menang Contest FB
Like n Share FB Page Kamus Besta
Jun 2012


Hadiahnya: Voucher KFC Bernilai RM50.00
Semalam dah rasmi berbuka puasa di KFC guna voucher ni..
suka kalau menang voucher mcm ni..Jimat..hihi..


Menang Promosi Majalah Lisa/Karmin
Edisi 14 / 1 Jun 2012


Hadiahnya :- Album Hello dari Karmin serta hamper sony music (Bag, T-shirt Michael Jackson, dan 3 buah CD keluaran Sony Music).


Mama dah lama x dengar CD sbnrnya, 3 CD yg diberi pun CD lama, zaman 90-an dulu..dh lama x layan..huhu. dah dapat simpan jerk la..Apa hadiah pun Mama mmg terima seadanya..

Mama pernah bgtau mcm x sempat jerk nak amik hadiah 1st time menang dari Majalah Cosmo , Alhamdullillah mmg rezeki hadiah utk mama agaknya, last day tu Papa amikkan jugak..TQ Papa. 
Hadiahnya produk b.liv.



1 comment:

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.