Tenkiu..Klik2 My Hearbeat Yaa :)

Jom Register Heartbeat.Tenkiu..Klik2 My Hearbeat Yaa :)

Tuesday, January 4, 2011

Memorable Anniversary Contest By Lelord

Sweetmama joint Contest anjuran Lelord@Mama Najlaa

Due Date :16 Januari 2011

Jom Joint : KLIK SINI

Alhamdullillah..usia perkahwinan sweetmama telah mencecah ke usia 3 Tahun pada 30 JUN 2010 bersama suami yg bernama Muhammad Khairi Mazlan. Kiranya tahun 2011 adalah tahun ke empat kami bergelar suami-isteri.
mengimbas memori detik indah selepas selamat diijabkabulkan pada 30 Jun 2007.

Sepanjang 3 tahun usia perkawinan kami...semua memori ulangtahun perkahwinan adalah terindah buat sweetmama walaupun memang tiada hadiah intan berlian tp paling penting adalah ucapan dan  ingatan dr suami. Setakat ini suami memang tak pernah lupa tarikh 30 JUN.

Mengimbas memori ulangtahun perkahwinan pertama - tiada sambutan ulangtahun perkahwinan pun..ini disebabkan sweetmama masih dalam tempoh berpantang..Sweetmama selamat melahirkan seorang hero yg diberi nama Muhammad Khair Zaquan bin Muhammad Khairi sebagai pelengkap hidup kami berdua..itu lah hadiah berharga bagi anniversary pertama kami. Zaquan lahir pada 06.06.08 sama bulan dengan ulangtahun perkahwinan kami. 
hero yg dinanti2 oleh papa

Walaupun tiada sambutan..yang membuatkan sweetmama terharu Papa Zaquan bw balik kek Coklat Indulgence Secret Recipe 2 slice sbg tanda ingatan ikhlas dia kpd sweetmama walaupun dia tau sweetmama tgh pantang. Yang pasti sweetmama pun langgar pantang ler..makan jgk kek yg papa zaquan beli..tp xde la abiskan sume..bg sikit kat org dlm rumah tu..

Memori Ulangtahun perkahwinan kedua kami pula..
kali ni sweetmama dh bole kuar jalan2..bukan berdua..tp bertiga..ucapan sms sudah pasti dan kami sambut dengan makan2 di fast food kegemaran kami Kenny Rogers.

Terkini..memori ulangtahun perkahwinan  ketiga sweetmama iaitu pada tahun 2010
ini yang paling sweet
ucapan+kek secret recipe+Makan2 @Pizza Hut + percutian ke Melaka pada 3-4 Julai 2010
sweetmama pernah wat n3 my happy anniversary celebration di  SINI dan SINI

Tahun ni pasti lagi menggembirakan kami kerana bakal menyambutnya berempat pulak..wif our new baby
Hope..Bahagia terus menyinari kehidupan kami sekeluarga
♥♥♥
pic..masa 3rd anniversary celebration kami@Pizza Hut.

3 comments:

Lelord said...

good luck join contest mama.

mesti x sabar nak celebrate berempat kan.

Momma Mia said...

Mesti lagi best celebrate tahun nih kan sbb dah ber4...
good luck dear!!

EiJa ZaQuaN said...

@Lelord: hehe..thanks dear..
mmg x sabar ..hope sume nya berjalan dgn lancar..:)

@Momma Mia: thanks dear..btol tu bertambah ahli..msti lg fun..:)