Tenkiu..Klik2 My Hearbeat Yaa :)

Jom Register Heartbeat.Tenkiu..Klik2 My Hearbeat Yaa :)

Tuesday, January 25, 2011

Update Hadiah Utk Pemenang 1st GA sweetmama: Teka-Teki Zaquan& Tapak Kaki

Selamat petang sume,

jom layan hadiah utk bakal-bakal pemenang 1st GA Sweetmama : Teka-Teki Zaquan & Tapak Kaki.

Mengikut syarat utama sweetmama hari tu:-
sweetmama mencari peneka paling tepat & cepat kan 

Oh yeah..seperti yang dijanjikan hadiahnya adalah RM25.00 Cash.

Siapakah peneka tepat & cepat itu..
if tiada peneka tepat pun..hadiah utama RM25.00 itu akan diberikan kepada peneka yang menjawab paling hampir dengan jawapannya.

Okey:- kita terus kepada senarai hadiah2nya

Sweetmama sangat bermurah hati nak beri hadiah kepada 5 pemenang

1. Hadiah Utama Untuk Peneka paling Tepat & Cepat:-
 RM25.00 Cash

Tempat Kedua hingga Kelima ditentukan 
melalui Cabutan Bertuah oleh My Son..Zaquan.

Hadiahnya berupa:-

Tempat Kedua:-
Tempat Gantung Kunci Dari KK Home Deco bernilai RM9.90


Tempat Ketiga hingga Kelima :-
FM I ♥ Genting bernilai RM5.00

sweetmama x sempat nak amik gmbar satu2..
nmpak mcm sweetmama nak bagi kat 5 org jerk FM I♥Genting ni kan..
tapi sorry ye kwn2..utk 3 org pemenang jerk FM ni..
sbbnya yang kaler pink tu utk koleksi sweetmama 
dan yg 1 lagi kaler hijau tu sweetmama nak bagi kat one of my best follower ..
kebetulan dia pesan FM kat sweetmama tp sweetmama nak kasi free jerk kat dia..

Hopefully uols berpuas hati dengan hadiah2 ni ye..
kita tunggu esok siapa yang kena..!!!

Jom Register heartbeat 

♥ Jgn Lupa Klik2 My Heartbeat♥ 
TQ..^_^..

2 comments:

deqlis said...

wah!..tak sabar nak tahu pemenang..

hope me ada luck:-)

Mama Tun Nur Safiya said...

nak menang!!!hahahaaha