Tenkiu..Klik2 My Hearbeat Yaa :)

Jom Register Heartbeat.Tenkiu..Klik2 My Hearbeat Yaa :)

Tuesday, January 4, 2011

Saatku Milikmu Contest

Sweetmama Joint Contest anjuran Myra Jay

Due Date : 30 Jan 2011 (11.59p.m)

Jom Joint : KLIK SINI

Ini la sweet & happy  moment sweetmama saat sah bergelar isteri di hari pernikahan kami pada 30 JUN 2007.
senyuman manis terukir dibibir kedua2 mempelai disaat tambatan janji, izin berwali, ijab bersaksi antara dua hati selesai disempurnakan.

Kami berkenalan pada tahun 2004 iaitu pada mula sweetmama nya 1st posting di JPJ
so kiranya kami ni satu pejabat, tp sweetmama ni supervisor kpd si dia.
Nak dijadikan cerita kami ni sama2 frust dengan pasangan masing2
dan ditambah pulak dikenen2kan oleh kawan opis
Papa Zaquan pun jenis berani nak approach sweetmama
dan entahla perasaan cinta tu hadir tanpa dipaksa
makanya termeterai la ikatan janji antara kami dimana kami couple masa besday sweetmama 11.07. 04, Bertunang pada 09.09.06 dan diijabkabulkan pada 30.6.07

JPJ (Jabatan Pengangkutan Jalan) 
tp kami kat JPJ ni dok gelar JPJ(Jabatan Pertemuan Jodoh)
Sebabnya mmg ramai dikalangan kami yg kawin satu opis..
Alhamdullillah..moga jodoh ini berkekalan selamanya.
Now kami dh x satu opis..dua-dua dh berpindah jabatan lain..ini lebih baik utk mengelakkan perasaan cemburu + x best pulak rasanya jdk supervisor suami..hehehee..

5 comments:

Cute MuM said...

betul tue..
nanti abg tido jer kejenya..
hehe..

Myra Jay said...

Hehe, perkenalan yg menarik.. JPJ ~sesuai tu ngn korang berdua.. :)
Penyertaan lulus & gud luck ye..

Lelord said...

goodluck dear

Aku Ibu Muda said...

gud luck :)

tak best gak kan kalo keje setempat ni...

Contest: Saya Nak Shawl Ini & Entry Terkini: Berbagi Suami (Read: Berkongsi Suami)

EiJa ZaQuaN said...

@Cute MuM : hehe..adik dia msti tau abg dia kuat tido..
mmg pun..
adeii..mmg ade pengalaman dia tertido atas meja..
pastu bos suruh kejutkan..
nasib baik alasan nya kukuh time tu dia amik part time study..huhu

@Myra Jay :hhee..thanks..hope ade luck la..^_^..

@Lelord: Thanks dear..good luck to u to..

@Aku Ibu Muda: thanks..
btol tu..
time bercinta xpe la 1 opis
tp kalo dh kawin..
mmg sgt x sesuai..
nnti terbw2 pulak smpai ke rumah..hehe..