Tenkiu..Klik2 My Hearbeat Yaa :)

Jom Register Heartbeat.Tenkiu..Klik2 My Hearbeat Yaa :)

Thursday, March 31, 2011

Aksi si Cilik Berbasikal


Contest ini adalah anjuran kakyong.com dan syamilamohd.com


Klik Banner Untuk Joint

Due Date : Dilanjutkan sehingga 10 April 2011 (11.59pm)


Ini pic my son dengan basikalnya ..^_^..

Nama Anak: Muhammad Khair Zaquan bin Muhammad Khairi
Umur Anak: 2 Tahun 9 Bulan
T.Lahir Anak: 06.06.2008

Bukan main lagi tersenyum hero sweetmama ni bila bagi dia berbasikal.
Sebenarnya basikal ni hadiah dari mak ngah zaquan masa besday zaquan yang kedua tahun..pada 06.06.2010
time tu zaquan pnye kaki x sampai lagi nak kayuh basikal..
jdnya mama dan papa simpan dulu hadiah basikal zaquan ni dalam stor
mmg hajat nya if zaquan berumur 3 tahun baru nak kuarkan basikal zaquan ni 
tp disebabkan contest ni...br sweetmama teringat nak cuba bg kat zaquan main basikal ni..
sekali zaquan dh tinggi rupanya..kena hantar kedai naikkan balik seat basikal tu
see..nmpk sgt baru kuarkan dr stor..reben kat basikal tu pun x cabut lagi..hehe..
lepas ni mmg setiap minggu zaquan msti nak main basikal kat luar rumah..:))

Sweetmama Tag :-
Mama Tun Nur Safiya
Mummy's Angel

Berikut adalah penaja2 hadiah 
wow..mmg lumayan hadiah2 nya..
Moga ada luck..hehehe..^_^..
  banner kakyog's shoppe     



4 comments:

♥sYiLaSyiRa♥ said...

bestnya zaquan berbasikal...senyum xhingat tu...good luck

kakyong said...

awww.. manisnya senyumanmu...

maaf yer kakyong baru sempat terjah... kakyong dah semak semua... lulus. gud luck utk penilaian juri this weekend..

Nad @ MamaZakwan said...

comey la zaquan ni...
nampak badan die tough ek..
tak cam zakwan...

EiJa ZaQuaN said...

@syilasyira: thanks syila..itu la ..bkn main lebar senyuman dia..bila dpt main beskal ni..

@Kak Yong : hehe..thanks kak yong..moga ada luck utk zaquan..:))

@NadMamaZakwan: thanks nad..dlm gambr jerk kot..
ikutkan dia dh kurus ..dulu masa umur dia bwh 2 thn lagi berisi..
zakwan pun comel sgt..:)