Tenkiu..Klik2 My Hearbeat Yaa :)

Jom Register Heartbeat.Tenkiu..Klik2 My Hearbeat Yaa :)

Friday, March 4, 2011

Hadiah menang Early Bird Contest Mama Zakwan Selamat Diterima..Tapi....:(

As Salam,

Parcel hadiah dari Mama Zakwan sempena dengan sweetmama merupakan peserta early bird bagi aku rindu sayang kamu giveaway telah selamat sweetmama terima.

Keputusan pemenang aku rindu sayang kamu giveaway

Gembira sbb dapat penghargaan sbg pemenang early bird...Tapi..sedihnya xde rezeki sweetmama nak simpan hadiah tu..sbb ianya pecah..:)

 Parcel dari Mama Zakwan selamat diterima pada 1 Mac 2011
Sweetmama terima table lamp..cantik..
 Sygnya cover lampunya dh berderai pecah..maybe pecah semasa proses penghantaran oleh Posmen
tapi tapak lamp ni sweetmama simpan tau..kenangan menang GA
yg dh pecah berderai tu terpaksa la buang..

** kebetulan semalam sweetmama ada inform pd Mama Zakwan yang hadiah nya dah selamat diterima cuma xde rezeki jerk nak simpan sbb pecah. Mama Zakwan siap reply kata nak ganti.., hari ni Mama Zakwan siap wat n3 sorry..

To Mama Zakwan:-

Sweetmama terima dengan berbesar hati if mama zakwan nak gantikan hadiah yang baru..tapi bukan niat sweetmama inform sbb nak minta ganti hadiah yang baru tau dan bukan niat nak buat Mama Zakwan serba salah atau terkilan.

Ape pun memang bagus betul penganjur mcm Mama Zakwan ni..sanggup tu nak gantikan hadiah yang baru walaupun bukan salah Mama Zakwan hadiah tu pecah..compom pecah masa proses penghantaran oleh Posmen.

Ini kali kedua sweetmama terima hadiah dr Mama Zakwan..sebelum ni pernah menang saguhati "Mama Zakwan buat Contest" - N3 Kemenangan sweetmama dan N3 hadiah yang diterima. Tabung Zaquan tu dh separuh penuh..dia mmg suka menabung duit dlm hadiah tabung tu..:)

Moga mama Zakwan terus dilimpahkan rezeki..:)

2 comments:

Cute MuM said...

bagus ada penganjur macam tue..
nasib setakat nie dapat hadiah semuanya dalam keadaan baik..

EiJa ZaQuaN said...

@Cute MuM: btol2..mmg penganjur yg bertanggungjawab..
yg penting x pernah lagi terima kes hadiah x sampai kan..