Tenkiu..Klik2 My Hearbeat Yaa :)

Jom Register Heartbeat.Tenkiu..Klik2 My Hearbeat Yaa :)

Friday, March 11, 2011

"Cute Bersama Kek Birthday"


Klik Banner Untuk Joint

Due Date : 7 April 2011

Ditag oleh :- Cute MuM

Wajib ada gambar ( gambar mama dgn anak +kek birthday..xkira la kek birthday mama @ birthday anak )

Pic me & my son 
semasa sambutan ulangtahun kelahiran yang kedua  my son pada tahun lepas 06.06.2010

Buat entry khas sempena birthday itu

Alhamdullillah..Majlis sambutan ulangtahun kelahiran Zaquan yang kedua berjalan dengan lancar. Setiap kali bila tiba tarikh kelahiran Zaquan..mmg sweetmama yg paling excited nak wat majlis utk Zaquan. Pada pendapat sweetmama..time anak2 kecil la seronok celebrate besday..bila dh besar ni kurang sikit meriahnye..especially ulangtahun kelahiran pertama dia..memang akan dikenang smpai bila-bila. 

Macam biasa sweetmama suka tempah kek angka.
Ini lah kek b'day Zaquan yang kedua tahun..Angka 2 melambangkan Zaquan dh 2 tahun

pic selingan:- Kek Birthday Pertama Zaquan
betapa sweetmama peminat kek angka..hehee..

skrg ni kan trend Cup Cake..
selain dari kek b'day angka
sweetmama turut order cup cake gmbar Ben10
dari kawan baik sweetmama

ini pulak antara menunya..
menu ringkas jerk sbb sweetmama wat majlisnya pada jam 3 hingga 6 petang
ada yg sweetmama masak sendiri selain dibantu oleh kelurga terdekat especialy my family and my family in-law

Puas hati sangat segalanya berjalan dengan lancar
walaupun agak kesian jugak dengan my son yg sgt excited nak potong kek
jadinya kami potong kek bertiga dulu sebelum all the kids n tetamu yg lain datang
tapi time ni my family n my family in law dh ada.

Berbeza masa sambutan hari lahir Zaquan yang pertama..sweetmama wat majlisnya malam dan pertama kali buat tak sangka meriah dengan kehadiran tetamu.
masa time nak potong kek n tiup lilin..dikelilingi oleh kanak2.


opss..terlebih sudah..berbalik kepada sambutan hari lahir kedua Zaquan
ini la antara all the kids yg hadir..



Paling best bila wat besday celebration ni tentulah dapat kumpul hadiah besday kan
semua hadiah yg diterima kami suka

Hadiah yang paling gempak Zaquan dapat
Motor dari Ucu Apit 
Sampai skrg mmg mainan yang paling dia syg
setiap kali balik msti cakap abg nak main motor dulu sebelum tido
Bukan motor Jerk
Basikal pun dapat..
hadiah dari Wan Ummi dan Mak Ngah Cbah Zaquan
Basikal ni Papa Zaquan sorok dulu dlm stor
bukannya ape lagi pun masa mula2 dapat hadiah basikal ni
kaki zaquan tak berapa smpai lagi nak kayuh.

genap Zaquan 3 tahun Jun tahun ni..boleh la keluarkan basikal dia tu utk dia main


itu la antara coret-coret sambutan besday zaquan
Sweetmaam sgt berterima kasih kepada my family dan my family in-law yg byk sgt membantu dalam memastikan majlis sambutan hari lahir Zaquan berjalan dengan lancar.

 Jadi my followers
Ok..dh follow
Id Followers: EiJa ZaQuaN

letakkan nama ibu dan anak serta tarikh lahir anak anda..

Nama Ibu : Siti Khadijah binti Md Zin (Eija Zaquan)
Nama Anak: Muhammad Khair Zaquan bin Muhammad Khairi
T.Lahir Anak : 06.06.2008

Tag kepada rakan2 anda

Sweetmama Tag:-


To Cik White:-
Happy Becoming Besday on 7th April 2011
Moga Cik White dipanjangkan usia, dilimpahi rezeki dan berbahagia di samping keluarga tercinta ♥♥♥


1 comment:

cempakakuning said...

As salam.
good luck dear.

sis nak tag ga ni.harap2 sudi join.
letak cempaka kuning sebagai referral ye.tq

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/03/ga-izdiharshoppe.html