Tenkiu..Klik2 My Hearbeat Yaa :)

Jom Register Heartbeat.Tenkiu..Klik2 My Hearbeat Yaa :)

Thursday, March 24, 2011

"Awesome Birthday - Sweet Moment Contest..!!"


Klik banner Untuk Joint

Due Date : 31 Mac 2011

Saat-Saat manis or apa yang anda suka yang berkaitan dengan birthday, x kisahla bufday anak ke, anak sedara ke, jiran ke or diri sendiri..jnji birthday tu mmg awesome gila..

pada sweetmama tentula sambutan hari lahir anak yg paling manis sbbnya dapat buat anak happy utk majlisnya..especially kanak-kanak sangat excited utk tiup lilin kek, bermain belon, dapat hadiah dari tetamu/kawan2 dan tentu sekali dapat bermain dengan kanak2 yang hadir pada majlis berkenaan.


Alright..kita terus kepada majlis sambutan hari lahir anak sweetmama ye..


Nama Anak : Muhammad Khair Zaquan bin Muhammad Khairi
Tarikh Lahir Anak: 06.06.2008
Majlis : Sambutan hari lahir zaquan yang kedua tahun - 06.06.2010
Tempat : Rumahku Syurgaku 
Masa/Tarikh : 3.00 petang - 6.00 petang / 06.06.2010



Mama dia excited beli kek angka dan cup cakes..
masa 1st besday zaquan mama beli kek no. 1, 
for zaquan 2nd besday besh pun mama beli kek angka..angka no 2..
wah anak mama dh 2 tahun la..

Cuppies ..sweetmama pilih gmbar ben10..
sbb zaquan suka ben 10 


Happy 2nd Besday to our little Prince
Mama n Papa Sayang Zaquan..
Sesi Potong kek..awal..
sbb besday boy dh x sabar nak potong kek
lepas potong kek baru ramai kids yang dtg


 Antara kids yang hadir..

See..Happy dapat main belon, makan kek dan dpt rasmikan hadiah dgn kawan2. Dapat hadiah terus main tu..

Happy sgt..Hadiah yang diterima sumenya best dan sgt2 kami hargai.
ini antara hadiah gempak yg zaquan dapat sempena besday yang kedua tahun


Motor hadiah dr Pak Ucu Apit Zaquan 
Basikal hadiah dr Wan Ummi & Mak Ngah Cbah Zaquan

 hehe..rumah pun zaquan dpt hadiah dr my friend..
dia suka tau..
kalau nak tau..besday boy ada kat dlm rumah tu..time ni..hehee

Ini menu masa smbutan hari lahir besday boy
wat minum petang..majlisnya kol 3-6 ptg..
sumenya hasil bantuan dr kaum keluarga dan ada yg sweetmama masak sndiri..

Terima kasih sweetmama ucapkan kepada yang byk membantu majlis sambutan hari lahir zaquan yang kedua tahun especially kepada my family dan my family in-law.
juga pada kawan2 yang sudi hadir memeriahkan majlis..
sronok sbnrnya wat majlis hari jadi ni..secara x lagsung mengeratkan hubungan kekeluargaan dan juga hubungan dgn kwn2.

antara my friend yang sudi hadir...ni semua friend masa schools tau..alhamdullillah masih keep n touch..:))

Keseluruhannya mmg sweetmama puas hati la..majlis berjalan lancar ...^_^


Sweetmama Tag :-
Mama Tun Nur Safiya
Cha


p/s: lagi 2 bulan besday zaquan yg ketiga tahun..tp masa tu sweetmama tgh berpantang..maybe xde smbutan semeriah 1st & 2nd besday..xpe la kita smbut berempat ye zaquan.

4 comments:

Cute MuM said...

dania pon datang masa nie..
hihi..
dania baru seminggu..

EiJa ZaQuaN said...

itu la..dania br usia seminggu dh smpai umah abg zaquan utk sama2 celebrate b'day abg zaquan..
tak lama lagi dania dh setahun..dania pulak smbut 1st besday..abg zaquan dtg celebrate..ngan bakal adik zaquan yg mungkin jgk berusia seminggu..hehehe..

nurul_anwar said...

okeh lulus..thanx 4 joining..
gud luck ye abg zaquan :)

Ummi Danish said...

tahniah menang! and thanx for alertkan saya yer..

tahniah again